­

Jakten på julegodteriet

kr 499,00

Det er førjulstid, og alt burde være fredelig i huset. Mus synger blues, rottene rapper, kattene holder seg til swingjazz og nissene danser i ring. Men godteriet forsvinner på mystisk vis fra skap og skuffer. Stemningen blir amper og spent, før et lyst hode finner på å spørre julenissen om hjelp. Svaret overrasker alle, men løsningen finnes i samarbeid og rettferdig fordeling. En god moral og en lykkelig slutt opprettholder harmonien, bokstavelig talt. Pakken inneholder manus og lead sheet til hver sang (melodi og besifring).

Ved behov kan også partitur og stemmer for instrumenter bestilles i tillegg her.

Nisseprinsessens julesang – leadsheet forhåndsvisning

Julegodteri – partitur forhåndsvisning

Forhåndsvisning manus

Varenummer: OM0006 Kategori:

Product Description

Jakten på julegodteriet: Det er førjulstid, og alt burde være fredelig i huset. Mus synger blues, rottene rapper, kattene holder seg til swingjazz og nissene danser i ring. Men godteriet forsvinner på mystisk vis fra skap og skuffer. Stemningen blir amper og spent, før et lyst hode finner på å spørre julenissen om hjelp. Svaret overrasker alle, men løsningen finnes i samarbeid og rettferdig fordeling. En god moral og en lykkelig slutt opprettholder harmonien, bokstavelig talt.

Stykket er laget med utgangspunkt i 1.-4. klasse. Her er ca. 17 roller med replikker og sanger, inkludert kor så alle kan være med. Musikken er variert, med klare sjangertrekk og sangbare melodier. Framføring og dramatisering kan tilpasses ressursene.

I grunnpakken ligger manus og leadsheet (noter med tekst og besifring). I tillegg noen basistips til fremføring (kostymer, scenografi og bevegelser). Stykket kan brukes med kun piano/gitar, men det er mulig å kjøpe ekstra stemmer og partitur for tre blåserstemmer og komp.

Jakten på julegodteriet er et nytt stykke med rytmisk musikk og tradisjonelt innhold. Framføringen tar ca. 30-40 minutter.

Forfatter og komponist Sjur Berglann er ansatt ved Nesna musikk- og kulturskole som distriktsmusiker og lærer. Han har lang erfaring fra grunnskolen, og arrangerer og komponerer for ulike grupper som mannskor, sang/klaver/fløyte og skoleteater.